Epsilon-Radyasyon-Guvenligi-Egitimi3

 

Programe de pregatire in radioprotectie tip E-learning.

Din cauza utilizariia surselor de radiatii in industrie, domeniul de cercetare și in sănătate securitate radiologică a devenit un concept indispensabil.

Programul de pregatire (formare) in radioprotectie a fost elaborat sub formă de metode de invatare e-learning, luând în considerare recomandarile si programa Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (IAEA). Programul are la baza cerintele pentru protectia persoanelor din public și a mediului împotriva radiatiilor ionizante, precum si criteriile privind expunerea la radiatii dar si masurile ce contribuie la utilizarea în siguranță si eficienta dispozitivelor de radiații ionizante.

Programul de formare in radioprotectie a fost elaborate prin abordarea multi-disciplinara, luând în considerare principiile Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (IAEA), experiența Bozlu Holding și conceptul modern de instruire.

Avantaje ale programul e-learning de instruire:

Asigurarea securității lucrătorilor cu radiatii
Utilizarea sigură și eficientă a materialelor radioactive și a dispozitivelor generatoare de radiații
Prevenirea pierderii capacitatii de muncă a expusilor profesionali prin minimizarea riscului incidentelor si accidentelor
Acces usor la program, din orice locație, prin intermediul sistemului on-line
Reducerea costurilor de formare
Menținerea înregistrărlor tuturor participntilor la programele de formare și elaborarea de rapoarte unitare