Despre noi

Epsilon_Landauer_Hakkimizda

Cine suntem noi?

Compania Epsilon Medical Technologies (EMT) ofera servicii de monitorizare dozimetrica a mediului de lucru si de monitorizare individuala a persoanelor expuse profesional la radiatii ionizante, necesare in medicina si in domeniul industrial.

Cu ce ne ocupam?

Liderul mondial Landauer, cu o experienta de peste 55 ani in dozimetria industriala, a dezvoltat tehnologia state-of-the-art OSL utilizata in industrie, pe care a folosit-o apoi cu succes si in medicina.

In prezent 81% din industria medicala din SUA foloseste dozimetre OSL. Landauer Inc., a infiintat laboratoare de dozimetrie individuala impreuna cu asociatii din

multe tari, in prezent masurand expunerea la radiatii a peste 45 de milioane de persoane pe an.

Tehnologia Landauer utilizata cu incredere de milioane de expusi profesionali din toata lumea este acum transferata in serviciile companiei Epsilon Medical Technologies din Romania. Laboratoarele de dozimetrie Epsılon Medical Technologies, care au acordat servicii de monitorizare dozimetrica individuala a persoanelor expuse profesional la radiatii ionizante, Romania in sectorul privat, masoara expunerea la radiatii ionizantecu dozimetre OSL.